Funderingar kring husdränering? Kontakta oss på Dränering Borlänge!

Funderingar kring husdränering? Kontakta oss på Dränering Borlänge!

Vi på Dränering Borlänge försöker bistå med information om dräneringar. Vi försöker hjälpa privatpersoner i Borlänge ta rätt beslut vid sin husdränering. Har du några frågor om dränering eller vill boka in ett kostnadsfritt hembesök så skriv gärna in till oss genom formulären på hemsidan. Gör dig själv och din källare en tjänst och kontakta oss på Dränering Borlänge när du behöver hjälp med dränering. Mejla oss på it@gardsmark.com eller ring oss på 010 - 58 49 600 idag för en kostnadsfri rådgivning. 

Planerar du att dränera om ditt hus? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så ser vi till att boka in ett personligt möte där du får träffa en av våra representanter.

Det här skrivs om oss på webben

Vi har utfört hundratals dräneringar och nedan finner ni några få recensioner
I
Mycket nöjda kunder i Sandviken efter ca 1 veckas ivrigt arbete med att isolera vår grund. Trevlig personal. Väntar med spänning på en ny vinter för att känna skillnad på källar klimatet. Tack till alla inblandade.
Ing-Marie Birgersson
Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!
Linus Hedman