Funderingar kring husdränering i Borlänge? Välkommen att kontakta oss!

Funderingar kring husdränering i Borlänge? Välkommen att kontakta oss!

Vi på Gårdsmark, inriktning Dränering Borlänge, bistår alltid våra kunder med information om dräneringar så de känner dig trygga att anlita oss för uppdraget. På så vis hjälper vi privatpersoner  och företag i Borlänge ta rätt beslut vid sin husdränering. Har du några frågor om dränering eller vill boka in ett kostnadsfritt hembesök så skriv gärna in till oss genom formulären på hemsidan. Gör dig själv och din källare en tjänst och kontakta oss på Gårdsmark när du behöver hjälp med dränering i Borlänge. 

Kostnadsfri rådgivning kring din husdränering i Borlänge

Smidigast når du oss via formuläret på sidan. Alternativt mejla oss på it@gardsmark.com eller ring oss på 010 - 58 49 600 idag.

Planerar du att dränera om ditt hus i Borlänge? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så ser vi till att boka in ett personligt möte där du får träffa en av våra representanter.

Det här skrivs om oss på webben

Vi har utfört hundratals dräneringar och är stolta över alla våra fina rekommendationer från kunder
I
Mycket nöjda kunder i Sandviken efter ca 1 veckas ivrigt arbete med att isolera vår grund. Trevlig personal. Väntar med spänning på en ny vinter för att känna skillnad på källar klimatet. Tack till alla inblandade.
Ing-Marie Birgersson
Recension från Linus Hedman
Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!
Linus Hedman
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark