Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Vår största prioritering när vi ska utföra en Dränering i Borlänge är att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Som företag har vi valt att fokusera på några få tjänster (enskilda avlopp och dränering) och göra dessa två riktigt bra för privatpersoner i Dalarnas län. Vi på Gårdsmark är speciellt duktiga på enskilda avlopp och kan hjälpa just dig och ditt hem med dina avlopp.
Hur fungerar ett enskilt avlopp? Det är viktigt att ha ett fullt fungerande avlopp – både för dig och för miljön. En ej fungerande anläggning måste repareras snarast. Du har som fastighetsägare ansvar för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Har du osäkerheter kring ditt enskilda avlopp? Kontakta oss idag så kommer en yrkesman från Gårdsmark komma och kolla på det.


Vi erbjuder även dränering – klicka dig vidare nedan för att läsa mer om husdräneringar.

Planerar du att dränera om ditt hus i Borlänge? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så ser vi till att boka in ett personligt möte där du får träffa en av våra representanter.