Vi hjälper dig med markarbeten i Borlänge

Behöver din fastighet ny dränering eller ska du anlägga ett nytt enskilt avlopp kan du vända dig till oss som är specialister på markarbeten i Borlänge. Vi utför arbetet snabbt, korrekt och enligt gällande branschregler. Dessutom kan vi erbjuda dig en av marknadens bästa garantier.

Har du fått in fukt i källaren eller rinner vattnet inte iväg från husgrunden kan det bero på att din fastighets dränering inte längre fungerar. Orsakerna till att en dränering i Borlänge inte fungerar kan vara många som exempelvis att dräneringsrör av tegel har vittrat sönder, att grundvattnet har stigit eller att du har fått stopp i dräneringssystemet. Du kan själv utföra en kontroll i källaren och se om det finns fuktskador. Du ser detta enklast genom att granska källarens ytterväggar där fukt visar sig i form av svarta missfärgningar eller genom att färgen flagnar. Ofta kan du också känna en unken doft i källarluften om det finns fukt i källaren. Vi på Gårdsmark är specialister på markarbeten i Borlänge och kan erbjuda dig att utföra en kostnadsfri fuktkontroll, utan att du förbinder dig för något.

 

Markarbeten i Borlänge

Har du en äldre fastighet är sannolikheten stor att du behöver lägga en ny dränering för att undvika att fukt tränger in i källaren eller påverkar husets grund. Fukt kan bidra till att betong börjar vittra sönder och att armeringsjärn rostar, vilket på sikt påverkar husets stabilitet. Fukt i källaren kan också leda till att det utvecklas mögel som kan bli besvärande för de som vistas i bostaden. Om du misstänker att du har fått in fukt i källaren bör du alltid utföra en fuktkontroll. Vi utför kostnadsfria fuktkontroller och lämnar därefter ett protokoll med förslag på åtgärder, utan att du förbinder dig för något.

 

ROT-avdrag vid markarbeten i Borlänge

Det är inte alla markarbeten som är berättigade för ROT-avdrag. Dränering och enskilt avlopp är dock markarbeten i Borlänge som förbättrar din fastighet och som därmed är avdragsgilla. Du får 30 % av våra arbetskostnader avdragna direkt på vår faktura i samband med att du anlitar oss då du ska installera ett enskilt avlopp eller utföra dränering i Borlänge.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp med markarbeten i Borlänge kan du kontakta oss på Gårdsmark som är experter på enskilt avlopp och dränering i Borlänge. Vi har utfört tjänster inom branschen under många år och har genom åren fått massor av goda omdömen från våra kunder. Det borgar för att vi även kommer att göra dig till en av våra nöjda kunder. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vid ett hembesök kan vi utföra en fuktkontroll eller diskutera dina behov av markarbeten i Borlänge, utan några förpliktelser. 

Planerar du att dränera om ditt hus i Borlänge? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så ser vi till att boka in ett personligt möte där du får träffa en av våra representanter.