Varför har jag förhöjda fuktvärden i källaren?

De vanligaste fallen till fukt i källaren är vid bristande dränering, vatten från trasiga stuprör eller föråldrat dräneringssystem.
Vid tecken på fuktskador eller om vatten blir stående runt husgrunden efter regn finns det behov för en dränering. Vatten kan komma från grundvattnet under huset eller från regnvatten. 
Dräneringen ska leda bort vattnet ifrån huset till dagvattenledningen eller samlas i en stenkista på tomten. Husgrunden skyddas då från vatten i rörelse vilket minskar risken för skador.


Hur blir mitt boende bättre efter en dränering?

Om du vill dränera din källare i Borlänge kan du räkna med många förbättringar efteråt. Upplevde du att din källare hade fukt problem så kommer dessa försvinna ganska omgående efter en dränering i Borlänge. Gjordes även en tilläggsisolering i samband med din dränering kan du förvänta dig att din källare blir något varmare och matchar bättre med det övriga huset.

Planerar du att dränera om ditt hus i Borlänge? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så ser vi till att boka in ett personligt möte där du får träffa en av våra representanter.